Våre eiendommer

Holtegaten 28

Holtegaten 28

Holtegaten 28 er nyeste eiendom i vår eiendomsportefølje.

Bogstadveien 27 B

Bogstadveien 27 B

Bygningen ligger i hjertet av Bogstadveien – hele Norges handlegate. Umiddelbar nærhet til enhver servicefasilitet og offentlig kommunikasjon. Bygningen inneholder alle funksjonaliteter ett bygg av denne størrelse og beliggenhet krever. Bygningen er satt opp i to faser og består av lavblokka på 4 etg. og høyblokka på 8 etg. Bygget har to heiser, to hovedtrapper og to baktrapper. Bygningen er nylig påkostet betydelig og fremstår som meget attraktiv og funksjonell. Det er stor kjeller under begge bygg som leies ut til treningssenter. Leietakere er bl.a. Rema 1000, Mobilpartner samt flere kjente advokatfirma.

Meltzersgate 9

Meltzersgate 9

Eiendommen er en flott representativ bygård fra 1926. Den ligger meget sentralt til rett bak slottet med gangavstand til sentrum. Bygningen ligger i et “ambassade” område i stille, usjenert gate i Oslos kanskje flotteste strøk. Kort vei til lokale småbutikker, den franske skole, offentlig kommunikasjon og yrende uteliv. Bygningen har butikker i 1. etg. og store, representative leiligheter i de øvrige etasjer. Alle leilighetene er rehabiliterte og fremstår som meget luksuriøse med høy teknisk standard. De største leietagerne er ambassader og større internasjonale selskaper.

Valkyriegaten 15

Valkyriegaten 15

Eiendommen ligger meget sentralt til på Majorstuen i direkte tilknytning til offentlig kommunikasjon som T-bane, trikk, buss og taxi. Området er preget av blomstrende handel og pulserende butikk- og restaurantliv. Bebyggelsen varierer fra 18-1900 talls bygårder i norsk og engelsk stil til større kjøpesentre fra i dag. Området er meget ettertraktet som bosted. Våre største leietakere i VG 15 er Brilleland og Chinatown.

Meltzersgate 5

Meltzersgate 5

En fantastisk eiendom bak slottet. Totalrenovert. Flott hage.